DSpace О системе DSpace
 

DSpace - репозиторий ХГУ НУА >
Конференції, семінари, читання >
Матеріали >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nua.kharkov.ua:8080/jspui/handle/123456789/2557

Название: Експертні оцінки елемен-тів навчального процесу
Авторы: Кірвас, Віктор Андрійович
Ключевые слова: безперервна освіта
конференції
інформаційні технології
дистанційна освіта
навчальний процес
Дата публикации: 2023
Издатель: Народна українська академія
Библиографическое описание: Кірвас, В.А. (ред.). (2023). Експертні оцінки елемен-тів навчального процесу [online]. Харків: Вид-во НУА, 112 с. Харків: Вид-во НУА, 112 с. Available at: http://dspace.nua.kharkov.ua/jspui/handle/123456789/2557.
Краткий осмотр (реферат): У матеріалах розглядаються проблеми і перспективи використання У матеріалах розглядаються проблеми і перспективи використання інформаційних технологій у системі безперервної та дистанційної освіти; методи математичного моделювання, оцінювання, прогнозування елементів дистанційної освіт, а також методи контролю успішності здобувачів освіти.У матеріалах розглядаються проблеми і перспективи використання інформаційних технологій у системі безперервної та дистанційної освіти; методи математичного моделювання, оцінювання, прогнозування елементів навчального процесу, а також методи контролю успішності здобувачів освіти. у системі безперервної та дистанційної освіти; методи математичного моделювання, оцінювання, прогнозування елементів навчального процесу, а також методи контролю успішності здобувачів освіти.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nua.kharkov.ua/jspui/handle/123456789/2557
Располагается в коллекциях:Матеріали

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ЭОЭУП-2023_v5.pdf1,74 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь