DSpace О системе DSpace
 

DSpace - репозиторий ХГУ НУА >
Конференції 2022 >
Матеріали та тези >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nua.kharkov.ua:8080/jspui/handle/123456789/2495

Название: День науки: матеріали XXІХ Міжнар. студен. наук. конф. регіон. наук.-практ. конф. вчит. 16 квітня 2022 р.
Ключевые слова: день науки
конференции
учителя
студенты
молодые ученые
Дата публикации: 2022
Издатель: Народна украинська академія
Библиографическое описание: Астахова, К. В. та ін. (ред.). (2022). День науки: матеріали XXІХ Міжнар. студен. наук. конф. регіон. наук.-практ. конф. вчит. 16 квітня 2022 р. Харків: Вид-во НУА, 114 с.
Краткий осмотр (реферат): У збірнику представлено матеріали ХХІХ Міжнародної студентської наукової конференції «Університетська освіта: трансформація відносин і підходів першої чверті ХХІ століття» та XXIX Регіональної науково-практичної конференції вчителів «Школяр і школа в сучасних умовах: основні напрями трансформацій в українському контексті». Збірник підготовлений в умовах військової агресії рф та воєнного стану, тому він має нетипову структуру, але зберігає наукові традиції проведення Дня науки ХГУ «НУА». Увагу приділено університетській освіті в системі соціальних відносин сучасних суспільств, світу університету на межі традицій і новацій, особливостям сучасного етапу формування світогляду студентства, пріоритетам та мотивації сучасних студентів в умовах невизначеності. Матеріали містять результати досліджень, що мають теоретичне та практичне значення в складних умовах українського суспільства, охоплюють сучасні методики та інноваційні складові загальноосвітньої школи, забезпечення розвивального ефекту початкової освіти, нові тенденції у викладанні іноземних мов у школі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nua.kharkov.ua/jspui/handle/123456789/2495
Располагается в коллекциях:Матеріали та тези

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2022_День науки 16.04.pdf1,13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь