DSpace О системе DSpace
 

DSpace - репозиторий ХГУ НУА >
Наукові статті >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nua.kharkov.ua:8080/jspui/handle/123456789/204

Название: Особливості виховної роботи у приватних навчальних закладах
Авторы: Астахова, Валентина Илларионовна
Ключевые слова: приватные вузы Украины
конференции международные
воспитательная работа
НУА
Дата публикации: 2004
Библиографическое описание: Астахова В. І. Особливості виховної роботи у приватних навчальних закладах / В. І. Астахова // Ефективність та якість приватної освіти : зб. наук. пр. Мiжнар. наук.-практ. конф., Єгипет, Шарм Ель Шейх – Україна, Київ, 23–30 листоп. 2003 р. / Асоц. навч. закл. приват. форми власностi. – К., 2004. – C. 6–15.
Краткий осмотр (реферат): Радикальні зміни, що відбуваються у всіх сферах суспільно-політичного і державного життя України, мають визначальні і неоднозначні наслідки для розвитку країни у XXI сторіччі. Відбуваються складні процеси формування громадянського суспільства, реформуються і створюються нові демократичні інститути, складається оновлена система цінностей, ідо інтегрує традиційні орієнтації української національної культури, ідеали соціальної справедливості, цінності прав і свобод особи. Відбувається процес відродження, нового прочитання і засвоєння потенціалу української гуманітарної культури – філософської, психолого-педагогічної, соціально-економічної, релігійної. Природно, що на цьому тлі неминуче формування нових підходів до освітньої системи і виховання учнівської молоді і студентства.
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
osobl.doc72 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь