DSpace О системе DSpace
 

DSpace - репозиторий ХГУ НУА >
Навчальні матеріали >
Підручники, навчальні посібники, методичні матеріали >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nua.kharkov.ua:8080/jspui/handle/123456789/1989

Название: Перекладацький практикум з французької мови: Суспільно-політичний переклад для студентів IV - V курсів факультету «Референт перекладач», які навчаються за спеціальністю 035 Філологія (Переклад)
Авторы: Юрьева, Наталья Прохоровна
Ключевые слова: французька мова
перекладацькі компетенції
студенти
соціально-політична термінологія
french language
translation competences
students
socio-political terminology
Дата публикации: 2019
Издатель: Народна Українська Академія
Библиографическое описание: Перекладацький практикум з французької мови: Суспільно- політичний переклад : для студентів IV - V курсів факультету «Референт- перекладач», які навчаються за спеціальністю 035 Філологія (Переклад)/ Нар. укр. акад., [каф. теорії та практики перекладу ; авт.-упор . Н.П.Юрʼєва. –Харків : Вид-во НУА, 2019. – 88 c.
Краткий осмотр (реферат): Перекладацький практикум являє собою курс сучасного соціально- політичного перекладу, що відображає стилістичні, лексичні та граматичні особливості французької мови. Складається з чотирнадцяти розділів, тематичного словника та списку рекомендованої літератури. Для формування базових перекладацьких компетенцій, перевірки результату засвоєння знань наводяться різні види вправ. Посібник сприяє засвоєнню соціально-політичної термінології, розвитку навичок письмового та усного перекладу, формуванню фонових знань. Рекомендується як для використання на заняттях з практики перекладу з французької мови, так і для самостійної роботи студентів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nua.kharkov.ua/jspui/handle/123456789/1989
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники, методичні матеріали

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Методичка СПП4-5к.Юрьева Н.П.pdf3,59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь