DSpace О системе DSpace
 

DSpace - репозиторий ХГУ НУА >
Навчальні матеріали >
Підручники, навчальні посібники, методичні матеріали >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nua.kharkov.ua:8080/jspui/handle/123456789/1923

Название: Бухгалтерський облік, ч. 1
Авторы: Миколенко, Елена Петровна
Ключевые слова: НУА
бухгалтерский учет
Дата публикации: 2017
Издатель: Народная украинская академия
Библиографическое описание: Миколенко, О.П. (2017). Бухгалтерський облік: навч. посіб. для студентів ВНЗ у 2-х ч. 2-е вид. ; перероб. та доп. Харків: Вид-во НУА, ч. 1, 308 с.
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику поєднано як теоретичні аспекти з основ бухгалтерського обліку на підприємстві, так і практичні матеріали з організації самостійного вивчення дисципліни. Теми посібника розкрито за однаковими складовими та містять: тематичний план курсу, методичні рекомендації до опрацювання теми за кожним пунктом плану, завдання для практичних занять, завдання для самостійної роботи студентів, тематика індивідуальних завдань, список літератури, перелік питань для підготовки до іспиту, словник основних термінів, а також шкалу успішності. Зміст посібника викладено із використанням національних стандартів бухгалтерського обліку та відповідного чинного законодаства. Викладений матеріал спонукає до організації аудиторної та самостійної роботи студентів, сприяє зміцненню практичних навичок і вмінь. Може бути використаний студентами вищих навчальних закладів, та бути корисним усім, хто цікавиться як теорією, так і практикою аудиту бухгалтерського обліку в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nua.kharkov.ua/jspui/handle/123456789/1923
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники, методичні матеріали

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Миколенко О. П. Бухоблік-Ч.1-26.12.2017.pdf2,81 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь