DSpace О системе DSpace
 

DSpace - репозиторий ХГУ НУА >
Наукові статті >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nua.kharkov.ua:8080/jspui/handle/123456789/153

Название: Структурно-конструктивістський підхід до соціологічного аналізу уявлень молоді про сім’ю та шлюб (гендерний аспект)
Авторы: Зверко, Тамара Васильевна
Ключевые слова: социология семьи
гендерный аспект
социологические исследования
лаборатория проблем высшей школы
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Зверко Т.В. Структурно-конструктивістський підхід до соціологічного аналізу уявлень молоді про сім’ю та шлюб (гендерний аспект) / Т.В. Зверко // Грані. – 2011. – № 2. – С. – 100-103.
Краткий осмотр (реферат): В статті розкрито особливості соціологічного аналізу гендерної специфіки уявлень молоді про сім’ю та шлюб з точки зору структурно-конструктивістського підходу. Узагальнені результати теоретичного осмислення соціального конструювання гендеру й гендерної композиції як концептів розгляду гендерних стосунків та емпіричних даних, що характеризують погляди молодих людей на проблеми сім’ї. Визначені їх орієнтації щодо характеру майбутнього подружнього життя, які виявляються в поєднанні егалітарної ідеології, квазі-егалітарної практики й традиційних стереотипів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nua.kharkov.ua:8080/jspui/handle/123456789/153
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Strukt_pod.doc107,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь