DSpace О системе DSpace
 

DSpace - репозиторий ХГУ НУА >
Наукові збірки, нариси >
Тематичні збірники >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nua.kharkov.ua:8080/jspui/handle/123456789/464

Название: Слышим эхо минувшей войны
Ключевые слова: Великая Отечественная война
Победа
искатели
НУА
ветераны
Харьков
солдатские кладбища
неизвестный солдат
Дата публикации: 2015
Издатель: Народная украинская академия
Библиографическое описание: Слышим эхо минувшей войны : [материалы о солдатах и офицерах Красной Армии, захорон. на солд. кладбище г. Харькова] / под общ. ред. В.И. Астаховой, Е.В. Астаховой; Нар. укр. акад.; Нар. укр. акад.. – Харьков : Изд-во НУА, 2015. – 222 с.
Краткий осмотр (реферат): У книзі подані матеріали про солдатів і офіцерів Червоної Армії, похованих на солдатському кладовищі в Харкові по вул. Пушкінській, 102. Відомості, з якими знайомить це видання, зібрані членами студентського пошукового загону Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія», які беруть участь в акції «Чуємо відгомін минулої війни». Із понад 500 прізвищ, вписаних у надгробки меморіалу, поки що вдалося розшукати відомості про 170 загиблих в боях за Харків і померлих від ран у харківських госпіталях. Але навіть ці скупі рядки приголомшують своєю історичною достовірністю і нестерпним людським болем, примушують глибше зрозуміти, що було з нами на тій війні і чого не було, і, головне, як зупинити, як запобігти подібній трагедії в майбутньому. Книга присвячена 70-річчю Перемоги над фашизмом. Читати рекомендується всім – і маленьким, і дорослим і сивим, вже хоч би для того, щоб зайвий раз поклонитися пам’яті тих, хто віддав своє життя за наше світле майбутнє без фашизму.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nua.kharkov.ua:8080/jspui/handle/123456789/464
Располагается в коллекциях:Тематичні збірники

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Слышим эхо прошедшей войны.pdf36,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь