DSpace О системе DSpace
 

DSpace - репозиторий ХГУ НУА >
Навчальні матеріали >
Підручники, навчальні посібники, методичні матеріали >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nua.kharkov.ua:8080/jspui/handle/123456789/2406

Название: Перекладацький практикум з англійської мови : Суспільно-політичний переклад:
Авторы: Гусленко, Ірина Юріївна
Ключевые слова: навчальні посібники
практикуми
англійська мова
переклад
суспільно-політичний переклад
Дата публикации: 2022
Издатель: Народна українська академія
Библиографическое описание: Гусленко, І .Ю. (авт.-упор.). (2022). Перекладацький практикум з англійської мови : Суспільно-політичний переклад: для студентів VI освітньо-професійної програми «Переклад (англійська мова та друга іноземна мова)» другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» за спеціальністю 035.041 «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська». Харків: Вид-во НУА, 44 с.
Краткий осмотр (реферат): Посібник складається з трьох частин-уроків за темами: Global Threats», «Human Rights» та «Environmental Issues» з вправами для формування базових перекладацьких компетенцій, необхідних для здійснення суспільно-політичного перекладу, у відповідності з вимогами освітньо-професійної програми «Переклад (англійська мова та друга іноземна мова)» другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» за спеціальністю 035.041 «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська». До посібника також увійшли тексти для письмового перекладу та реферування, вказівки щодо здійснення реферативного перекладу. Посібник сприяє засвоєнню політичної термінології, розвитку навичок письмового, усного перекладу та реферування, формуванню фонових знань. Може бути використаний на заняттях з практики перекладу з англійської мови та для самостійної роботи студентів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nua.kharkov.ua:8080/jspui/handle/123456789/2406
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники, методичні матеріали

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Практикум Гусленко_2022_(3)_после ЦНГИ.rtf600,18 kBRTFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь