DSpace О системе DSpace
 

DSpace - репозиторий ХГУ НУА >
Монографії >
Монографії з інших тем >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nua.kharkov.ua:8080/jspui/handle/123456789/1962

Название: Економічний механізм формування освітніх кластерів в україні (монографія)
Авторы: Решетняк, Елена Ивановна
Заика, Юлия Андреевна
Ключевые слова: НУА
образование
образовательные кластеры
Дата публикации: 2018
Издатель: Народная украинская академия
Библиографическое описание: Економічний механізм формування освітніх кластерів в Україні : монографія / О. І. Решетняк, Ю. А. Заїка ; Нар. укр. акад., [каф. економіки та права]. – Харків : Вид-во НУА, 2018. – 204 с.
Краткий осмотр (реферат): Монографія присвячена дослідженню сучасного стану та основних проблем сфери вищої освіти в Україні. Виявлено відсутність взаємозв’язку освітніх установ та підприємств і у зв’язку із цим – відсутність прогнозування попиту на певних фахівців. На основі проведених досліджень уточнено дефініцію «освітній кластер». Виявлено основні недоліки регулювання сфери вищої освіти. Дослідження нормативно-правових документів показало недостатність стимулювання небюджетного фінансування розвитку системи вітчизняної освіти. Як один із шляхів вирішення фінансових проблем між виробництвом та ВНЗ запропоновано створення механізму, заснованого на ефективній співпраці роботодавців та установ вищих навчальних закладів. Реалізовано методичний підхід до обґрунтування вибору напрямів розвитку сфери вищої освіти на базі комплексного дослідження факторів внутрішнього і зовнішнього середовища. Рекомендовано науковим працівникам, викладачам, працівникам органів державного управління та місцевого самоврядування, аспірантам і студентам вищих навчальних закладів економічних напрямів підготовки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nua.kharkov.ua:8080/jspui/handle/123456789/1962
ISSN: 978-966-2298-07-2
Располагается в коллекциях:Монографії з інших тем

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Монографія- Решетняк-18-01-18.pdf3,99 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь